THIS IS IT!

seara buna! ma bucur ca weblog si-a revenit in cle din urma :) .

daca va intrebati ce e cu mine treaza la ora asta, ei bine iaca-ta ca vin de la film. am avut norocul sa vad printre primii, filmul this is it! daca la inceput nu eram foarte convinsa si abia stateam in scaun, la sfarsit nu mai voiam sa plec, voiam mai mult, abia imi deschisese apetitul, asta ca sa nu mai zic ca abia m-am putut abtine sa nu cant si eu la anumite piese…ba chiar la unele recunosc ca n-am mi rezistat :) . sper ca specatorii din jurul meu nu s-au suparat foarte tare.
impresiile au fost urmatoarele:
michael a fost un adevarat profesionist. nu stiu cat de epuizat era, desi la sfarsit se vedea ca obosise un pic, dar cu siguranta isi dorea din tot sufletul sa ias ceva grandios. am ramas paf la o multime de secvente, este un geniu …sau a fost. showul ar fi fost extraordinar si greu de egalat…dar nu pot sa nu ma gandesc ca poate kenny ortega a fost nu numai regizorul filmului ci si cel care a orchestrat tot ceeea ce ava sa se intample. nu pot sa nu ma intreb daca nu cumva toata aceasta tevatura sa fi fost planificata special pentru a scoate o multime de bani si pentru a-i asigura un trai linistit, departe de obiectivele paparazilor lui mj. bietul, cred ca nici nu a stiut despre ce era planuit….desigur, asta e doar o posibilitate…mi-as dori sa fie asa, mi-as dori sa fie undeva departe, bucurandu-se de succes alaturi de micutii lui.
m-a luat cu fiori cand am vazut scena plina de oameni, fiecare avand bucatica lui de actiune, punand pasiune, dedicandu-se, doar pofesionisti. mi-a placut foarte mult chitarista, misto tipa si bun cantaret :) . mi-a adus aminte (din nou) de un turneu, cel din sua. la fel eram si nou. imagineaza-ti 11 coruri pe o scena imensa, repetand coregrafia de pe coloana sonora a lion king si in acelasi timp inercand sa prinda si melodia si versurile …stiti ceva, a mers si in doar cateva zile tot furnicarul ala se misca asa cum trebuia si muzica era la locul ei si versurile in memoria noastra si iesea ceva minunat. asta am simtit acum si,la naiba, mi-e dor!


Leave a Reply

(insereaza codul din stanga)
Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X