Rezumat

 

 bine v-am regasit. nu mi-a placut concediul fortat de care am avut parte asa ca ma gandesc serios sa mut libraria in alta parte.
 
am avut o perioada tare interesanta si incarcata in ultima luna si jumatate. luna septembrie a fost strans legata de colaborarea cu British Council de unde si multa munca, dar si multe satisfactii. Am avut onoarea sa o intalnesc pe Venera Arapu, o femeie de o frumusete si eleganta fermecatoare, inca am fluturi in stomac cand imi aduc aminte de conversatiile avute cu diplomati si profesori intelepti si nu doar in romana si engleza, a trebuit sa scot vechiul si prafuitul arsenal de franceza, spaniola si daca nici astea nu mergeau atunci foaia si creionul precum si semnele serveau ca mijloc de comunicare .
 
am montat 80% din mobila finala in camerele mele si in fiecare dimineata ma trezesc zambind. arata atat de frumos, mi-era dor de mine, de amprenta personala asupra locului in care traiesc. Trofee , ingerasi , carti de suflet mi-au populat biblioteca din noua sufragerie si de atata bucurie la regasirea lor simt ca zbor.
 
Asta este pe scurt, dar sa nu uitam de cartea scrisa de Doamna Eugenia Vacarescu despre Corul de Copii Radio, pe care va invit sa o cumparati de la Casieria Radiodifuziunii.
 
Ehe, cam atat pentru moment, voi reveni cat de curand si cu alte povesti, dar acum am niste trebutza.

Leave a Reply

(insereaza codul din stanga)
Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X