schimbari…

 din cate se pare, anul acesta este pentru mine un an al schimbarilor, daca sunt bune sau rele, doar timpul va decide.
in primul trimestru am avut in cele din urma curajul de a incheia o relatie care era de mult pe butuci. acum as putea sa o descriu ca pe o dependenta , pentru ca eram dependenta de persoana aceea, ma ajuta sa-mi pastrez echilibrul interior, sau asa credeam eu, de fapt talerele balantei aleia aveau mai putin echilibru decat un orb ce merge pe o sfoara atarnata la etajul 5. odata ce am spus "stop" a inceput sevrajul. a durat mult si a fost dureros, stiam ca e spre binele meu dar ma ardea pe dinautru dorinta de  o contacta.
echilibrul a venit de la sine, parca ma asteptase ceva timp, si acum imi explica putin cate putin, ca un adevarat profesor, ce trebuie sa fac pe mai departe pentru a ajunge pe linia de plutire. feminitatea, increderea in mine, maturizarea psihica si-au facut aparitia pe nesimtite, si m-au completat.
inca sunt ratusca cea urata si probabil voi fi mereu, dar am incredere in mine si stiu ca desi nu am frumusetea rapitoare a unei lebede , am o vointa de fier, iar sarmana minte trebuie sa se conformeze, asa ca de obicei reusesc ce imi propun. doar ca reusita se obtine cu mult mult mult efort, pasiune, speranta si un pic de noroc dat de Cel de Sus.
azi, cand vad bucuria din ochii parintlor mei, mandria (in sensul cat se poate de pozitiv) din ochii prietenului meu, uimirea din cei ai colegilor ma bucur de rodele culese in urma unei munci grele, care e abia la inceput, dar care se anunta promitatoare.

Leave a Reply

(insereaza codul din stanga)
Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X