slalom printre amintiri si carti de demult

  sunt intr-o stare de-a dreptul deprimata…de cateva zile ma simt oribil si nu ma refer la modul fizic, macar de-ar fi fost asa simplu.
 am coborat intr-o melancolio-depresie. mi-e tare dor de liceu, cand eram cu totii de aceesi varsta, vorbeam pana nu mai puteam de toate nimicurile si puteam chiuli nestingheriti prin parcurile din apropiere, bucurandu-me de verdeata si lumina calda a soarelui. suna ciudat, nu?par a fi o rebela , o pasionata de chiul sau ami stiu eu ce. de fapt am iubit liceul si nu chiuleam asa mult, in clasa a xii-a se intampla destul de des sa nu ne vedem profii la fata, chiar ei lasandu-ne uneori sa plecam pentru a invatat sau a ne duce la meditatii.
cu toate astea eu eram un client frecvent al bibliotecii. m-am inragostit de carti cand am intrat la liceu, initial voiam sa par cool, sau o blonda desteapta, apoi mi-a intrat in sange.nu ma puteam opri din citit, imi facusem un obicei din a citi in drumul spre scoala. vezi tu, drumul cu 135 nu era tocmai scurt si prindea vreo 3 ambuteiaje pana acolo si atunci decat sa ma delectez cu maneua cocalarului de langa mine, mai  bine imi bagam nasul in maupassant.
 trei din cartile care mi-au marcat adolescenta au fost bel ami , manon lescaut si moulin rouge . da sunt o romantica, dar sper ca finalul cartii mele sa fie un happy end, oricat de cliseic a inceput sa fie considerat.
 si iata cum o insemnare ce trebuia sa fie despre melancolia liceului si nebunia de atunci s-a transformat din nou in pasiunea mea de pe atunci: cartile ( inca mai este, printre cursurile din timpul sesiunii).
 data viitoare am sa va povestesc cum am trecut eu peste prima mea sesiune, foarte scurta de altfel, a durat doar 3 luni de zile ;) )

Leave a Reply

(insereaza codul din stanga)
Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X