Mar 10 2010

regim de vise

eu ma hranesc cu vise , e modul in care pot supravietui atunci cand pe cer apar nori cenusii.


Mar 8 2010

cum sa deschizi 40 de beri cu o catarama imprumutata :)

nu rezist, trebuie sa impartasesc cu voi asta :P (sau mai bine zis si asta). i-am promis de ceva timp logodnicului meu ca voi suna la guerilla de dimineata sa castig concursul cu berile ciuc, azi am nimerit concursul si am apelat (si cum am numarul pe speed dial am prins silinie :P ). situatia era in felul urmator: sunt intr-un lift, cu un domn de la radio…, un tip distins cu o voce sobra (mi s-a parut ca incercau sa se descrie pe ei dar cu o tenta de inabordabilitate) si am o bere pe care trebuie sa o desfac, dar nu am si desfacator asa ca trebuie sa gasesc o solutie. ei bine imaginatia nu m-a lasat la greu si prima idee care mi-a venit a fost sa-i cer distinsului domn catarama de la curea pentru a putea deschide berea. cred ca nici o secunda nu a trecut si baietii m-au declarat castigatoare si ne-a bufnit rasul pe toti. desigur cele 40 de beri vor fi impartite ( 5 pentru tata si 35 pentru logodnic ) cu un dulce “la multi ani” pentru maine :P
cam atat…ba nu, de fapt dupa ce am inchis am continuat drumul pana la serviciu, dar de emotia castigului (eu nu castig niciodata si era o situatie noua) imi tremurau picioarele pe pedale de imi lipsea doar un semn cu o bomba pe spatele masinii :P . am ajuns in regula si nu am speriat pe nimeni :) .


Mar 8 2010

nepotelul meu…

La multi ani, dragelor! sa fiti frumoasa, blande, intelegatoare, sanatoase (la cap:P ) si foarte iubite si iubitoare!
azi imi sparge pieptul inima, cu bataile ei mandre pentru ca dupa ani de zile am avut ocazia sa realizez ce binecuvantati suntem sa avem in familie un nepotel pe cat de mic pe atat de istet. nu pot exprima in cuvinte cat sunt de fericita sunt. mandria nu are loc aici, pentru ca inteligenta copilului astuia este defapt un dar de la Dumnezeu sa ne faca viata mai dulce dupa destule necazuri .
cand mi-a povestit mama aventurile lor de sambata am ramas muta de surprindere pentru ca a preferat libraria mai degraba decat cofetaria. cand eram o mica scolarita mi se parea libraria o lume a minunilor si mi-as fi dorit sa petrec zile intregi uitata acolo. fiecare pix, creion sau carioca imi trezea fluturasi in stomac si exact asa e si micutul asta.
astazi e o mare sarbatoare in sufletul meu


Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X