Ian 17 2010

imperfectiunea este fermecatoare

cat de mult iti doresti perfectiunea si cat de importanta este ea in viata ta/ te-ai gandit macar o data cat de frumoasa este viata asa imperfecta cum e? farmecul oamenilor consta tocmai in imperfectiune si modul in care cladesc personalitatea in jurul acestui lucru. un piept proeminent si o talie de viespe acompaniate de un par blond sublim nu este ceea ce iti doresti sa te astepte acasa. In schimb un chip cald si o minte ce uneori te pune in dificultate , indiferent ca e rapida sau mai lenta decat tine, alaturi de emotiile imperfecte ale iubirii si ale fericirii ca sunteti impreuna mai presus de toate.
uf, ceea ce vreau sa spun e ca perfectiunea nu este umana, nu poate fi pentru ca asa nu ar mai avea sentimente, si atunci la ce folos?
cum ar mai fi dragut jucandu-se, catelusul tau, daca nu a rupt macar o pereche de sosete . asa cum te supara ca-ti murdareste hainele cand sare pe tine, te bucura ca te intampina mereu fericit dupa o zi grea de lucru. pentru el e de ajuns ca ii esti alaturi, ca te poate vedea si ca-l mangai putin, iar pe tine te bucura asa de mult primirea calduroasa ca parca uiti complet de ziua dificila de la munca.
imperfectiunea inseamna emotii, de toate felurile si acestea fac diferenta intre un obiect fara viata si noi, oamenii.


Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X