Noi 30 2009

amintirea zilelor de vara

este o perioada dificila. oriunde m-as orienta dupa putin sprijin moral descopar alte greutati. in astfel de momente imi amintesc momentele minunate din vacantele petrecute in vara asta. pentru cateva secunde simt din nou suieratul vantului din varful parang, iarba pufoasa in care mi se afundau picioarelemai ceva cain cel mai moale covor pe care am pasit vreodata, norii albi, jucausi care treceau cu o viteza ametitoare pe deasupra capetelor noastre si petele albe in covorul verde, pentru ca asa se vedeau turmele de oi de la departare. toate grijile, supararile, oboseala si stresul dispar ca prin minune si speranta si optimismul imi revin pe chip….

of, asta e o insemnare de spatamana trecuta. as fi postat-o la timpul respectiv, dar de cand cu noua platforma parca e si mai greu ca inainte. paginil se incarca foarte foarte foarte greu, asta la serviciu unde am un internet cat de cat rapid, dar acasa cred ca imi ia ore sa incarc doar pagina mea, sau sa dau login. pe langa asta e mai tot timpul inaccesibil, pentru ca e in mentenanta . ei bine cred ca mai egficient ar fi sa se faca asta noaptea, nu ziua cand e traficul mai mare sau cand avem chef si minte sa scriem ceva. imi pare rau, dar pe cat de fatoasa pe atat de proasta si inutila mi se pare noua platforma. chiar incepe sa-mi fie dor de vechea, ca de un prieten bun si pierdut pentru totdeauna….asta ca sa nu mai spun ca nu pot incarca vreo poza sau de faptul ca atunci cand deschid fisierele din photoblog mi se blocheaza tot.


Noi 3 2009

dancing to leonard cohen…

sunt o romantica incurabila. de pilda acum ascult leonard cohen si simt cum imi vibreaza sufletul dupa inflexiunile vocii lui.
visez cum dansez in plina noapte pe rochie neagra lunga, care pare ca mangaie fiecare bucatica de piele pe care o atinge. valsul ne poarta spre un loc uitat de lume, un pod peste apele calatoare, iar valsul ce pare ca aluneca peste strazi si timp este condus de un chip intunecat, dar cu gesturi blande…
of, ce repede ma fura imaginatia si ma duce departe, departe…acolo ma rasfata cu peisaje ireale si chipuri frumoase….

Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X