Mar 10 2009

momente haioase la absolvire

 mi-am amintit o chestie foarte haioasa.
 
 
(in poza suntem – de  stana la dreapta- eu, profa de franca, valentina si fati)
 
dar inainte sa spun povestea trebuie sa va explic. in timpul liceului nu am fost una din tipele populare, dar cu siguranta ma recunostea toata lumea dupa pleata blonda , iesea in evidenta pentru ca era printre putinele naturale. la un moment dat era de nedespartit cu o colega de la o clasa paralela (ea era la R1, eu la U3), asta se traduce prin:venit impreuna la scoala (eram si vecine), facut vizite in timpul pauzei, una celeilalte.
 
revenim la povestioara: ziua absolvirii. pelerine albastre peste tot, blitz -uri si parinti fericiti (asta ca sa nu mai vorbesc de profesori: "am mai scapat de niste nebuni" ). in tot vartejul ma agata un coleg (yeah, that popular guy, that lacks a brain): "aoleu blondo, fugi repede in amfiteatru ca e clasa ta pe scena !" eu speriata ma duc in sala 16 si cand era cat pe ‘aci sa ma urc pe scena ma mai uit odata. ce sa vezi, colegii de pe scena erau de la clasa paralela, cea in care era colega si prietena. se pare ca eram vazuta asa des in clasa respectiva, incat am fost luata drept "realista", hehe.

Mar 10 2009

Reprofilare

 Am revenit . De data asta cu o intrebare pentru voi (cine stie, poate voi aveti o idee mai buna…de fapt sigur, ca sunteti mai multi): avand in vedere ca situatia devine din ce in ce mai albastra la mine in companie, si cu toate ca a castigat premiul pentru arhitectul anului doi ani la rand (2007 si 2008), adica de cand s-a infiintat si in Romania si pana acum, va trebui sa ma reprofilez. Intrebarea este in ce domeniu? Voi ce parere aveti? Ce domeniu mai este OK chiar si in vremuri de criza?
 
Deocamdata muzica va trebui sa astepte pentru ca, asa cum spunea si Smiley: "No tengo dinero". Nu va suparati ca nu am de gand sa ma las batuta, doar o aman un pic. Si daca nu ma credeti ca ramura asta e costisitoare, ei bine acum doi ani cand am avut o tentativa spre Conservator m-am interesat de niste lectii de canto (pentru ca desi talentu’ era deja de la bunul Dumnezeu, tehnica trebuie invatata si apoi lucrata pana o visezi). Ei bie cat credeti voi ca era tariful? Nici mai mult nici mai putin de 80 RONi pe sedinta (vreo doua ore), sedintele de doua ori pe saptamana, de preferat incepute in semestrul 2 din clasa a XI-a.  Asta inseamna 1 an jumate de 80 RON x 2 pe saptamana. Pentru mine e o mica avere .
 
In concluzie astept raspunsul vostru. 
 
O criza cat mai usoara va doresc

Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X