Feb 10 2009

o noua ecranizare…smile

 acum un an citam de zor la o carte din colectia chic de la polirom, care personal imi place foarte mult, pentru ca desi are personaje simpliste si deseori blonde prostute, ma binedispune si relaxeaza (dupa atatea stiinte politice, geopolitica si globalizare si alte alea cred si eu ca am nevoie de o clipa de usurare). asa am descoperit "ma dau in vant dupa cumparaturi" sau cum este ea numita in engleza "the confessions of a shopaholic". am aflat de curand ca peste cateva zile se va lansa si filmul, iar eu abia astept. uite, v-am pus si niste poze sa va conving ca e de vazut si de ras mult dupa .
 
 
 
 
 
 
ps: vorbeam aseara cu o colegutza de facultate (in timpul examenului, cum altfel?) ca mi-as dori un laptop si s-a oferit sa-mi stranga ea banutzii, adica sa i-i dau ei sa-i tina, ca ea e mai putin cheltuitoare ca mine. m-a amuzat f tare si cred ca o sa incerc o pusculita cat de curand .
 
ps 2: puiu, ce zici de laptopul din poza, sa-mi iau si eu unul, dar roz bonbon, ca altfel nu e bun :) ). neah, o sa-l iau alb ivory :D

Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X