Dec 3 2008

la multi ani Erika!!!

 
 
Pentru ERIKA ! Eu am fost aseara acolo, tu ai fost?
 
Ea are nevoie de tine, o ajuti?
 
Fiecare banut strans este inca un pas spre vindecarea ERIKAi, asa ca fac apel catre voi sa donati pentru ea.
 
Aici ai toate variantele.
 
Tot aseara la iesire niste baiezti tare haiosi ne indemnau sa donam: "copii, daca puteti mai lasati ceva acolo, pentru acasa .ro/ acasa .ro/erika” title=”erika”>erika ” title=”erika”>ERIKA . nu conteaza cat, bacsisul taximetristului mai bine il lasati acolo, pentru ea e mai important.
 

Dec 3 2008

multumim pentru o seara minunata

 ieri am petrecut o seara extraordinara, in compania unor oameni minunati. le multumesc lui cabral, pentru ca a avut initiativa si s-a ocupat de organizare (pun pariu ca nu a fost simplu), celor de la habar, passpartout, parazitii si vita de vie pentru un concert extraordinar si pentru ca au cantat fara sa aiba vreo pretentie financiara, in afara de aceea de a fi donati toti banutii stransi pentru ERIKA .
 
aseara in Club Fabrica a fost un concert cu directie umanitara, mai exact trupele mai sus amintite au cantat pentru ERIKA, fetita ce azi implineste 2 anisori, dar sufera de leucemie. cei ce au participat la actiunea de aseara nu numai ca au primit unul din cele mai tari concerte cu putinta, dar cel mai impotant i-au datuit ERIKAi speranta. nu pot sa spun ca din banii stransi aseara ea va pute face operatia salvatoare, dar cu siguranta reprezinta o suma destul de importanta.
 
si acum gandeste-te la un club (fabrica) intesat de oameni. cand intrai, mai mult pe branci, vedeai o mare de capete, ca un covor neuniform. ce mi s-a parut genial, a fost ca desi nu puteai arunca un ac, si era o mare vanzoleala, lumea nu se imbrancea; lucru specific romanesc, in schimb cand treceau pe langa tine te luau in brate sa nu te loveasca.
 
un alt lucru grozav a fost faptul ca fiecare trupa a dat tot ce a aavut mai bun. din nou, ciudat, avand in vedere ca remuneratia nu a existat, trupele au facut un show incendiar, iar nou, celor din fata lor ne-a placut la nebunie.
 
a fost o seara grozava, plina de oameni super, o sala intesata de oameni obisnuiti cu un chef nebun de distractia, si presarata pe alocuri cu oameni ceva mai cunoscuti: leonard (cassa locco), vj ela si vj dox, bitza, geanina corondan , andreea patrascu (acasa tv), si inca multi altii pe care ori nu i-am vazut ori nu m-am prins cine sunt :D .
 
o seara super cu o directie super.
 
Multumim pentru ocazia de a face un bine si a ne simti extraordinar in acelasi timp

Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X