Iun 4 2008

melancolie copilareasca

  astazi e una din zilele alea pe care as vrea sa le ocolesc, cand nu mai pot raspunde cu un zambet strengar si sa zic"se rezolva".
am o stare tampa de agitatie interioara, de nervi, ca daca ar fi sa ma imaginez sau sa ma desenez as arata ca un vulcan ce sta sa erupa la prima stanca aruncata in adancul lui.
 buun, de fiecare data cand intru in starea asta nush cum se face ca mi-aduc aminte de generala. prin clasa a saptea cand pe jos aveam mocheta , perdele si draperii , iar peretele din sptele clasei era pictat.
 si uite asa m-a apucat pe mine odata o melancolie asemenatoare ce cu cea de azi. m-am asezat intr-un colt al clase, pe mocheta si mi-am compus o figura de om inteligent si pe ganduri. de fapt eu ma bucuram de tot ce aveam in jur, contemplam, incercand sa imprim totul in minte, sa nu uit vreodata locul si starea aia. era ca o oaza de liniste pt mine.
colegii veneau la m ine, un pic ingrijorati, credeau ca am patit ceva, dar eu le raspundeam ca sunt foarte bine, "trebuie doar sa-mi pun ordine in ganduri". intr-un fel chiar asta faceam, simteam nevoia de cateva momente de singuratate, intr-o lume mereu pe fuga.
 as vrea sa fiu din nou copilul ala de clasa a saptea, s-mi pot pune ordine in ganduri si sa ma bucur sa fiecare managiere a soarelui.

Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X