Iun 30 2008

cinci pufosi

 
 
acum doualuni, pisicutza mea mi-a facut 5 surprize pufoase. timpul a trecut, ei au crescut si m-au cucerit definitiv cu gingasia si caldura lor. nu am intalnit vreodata asa niste puiutzi blanzi si iubitori. de ieri ei fac fericiti cinci copilasi norocosi, iar mie mi-e tare dor de ei, deja

Iun 27 2008

masca

 
hoinarind prin bloguri am descoprit poza asta. pentru mi ne are conotaii deosebite, intr-un fel am senzatia ca ma caracterizeaza f bine. in iecare zi trebuie sa-mi pun masca de om care e perfect fericit, are o viata perfecta. nu mai am puterea sa vorbesc cu cei din jurul meu despre lucruri care ma macina pe dinauntru, asa cum apa macina stanca, cate putin cate putin, pana o dovedesc. astazi sunt o stanca in calea greutatilor, dar ele sunt ca apa, iar eu nu fac nimic sa le scot din mine, in schimb ii sutin pe cei din jurul meu. mi se pare firesc atunci cand ei imi povestesc grozaviile din viata lor, mi se pare normal sa-i sustin moral, dar eu? eu nu ma mai pot deschide. sufletul meu a ramas blocat de cand mi-am pus prima data masca. am ratacit cheia, acum sufar…singura….

Iun 26 2008

masina lui dobro

 dobro si-a luat masinutza noua. eu ii zic ca-i tare frumoasa ( shopping :) una peste alta masina e superba, sa o conduca frumos si fara prea multe zgarieturi , va rog :)

Iun 26 2008

politica si blogosfera

 Domn’e, nush cum se face ca de la o vreme blaggarimea a fost sufocata de politicieni (pey ce ei sa se lase mai prejos?). si ma tot uit eu asa, am dat peste blogul lui iliescu (huuuuuuuuuuuuuuo!!!!), peste cel al lui nastase (huo si tie!), oare ei ce vor sa castige asa. vreau sa cred ca oamenii care au picul de inteligenta si tragere de inima sa citesca un blog, nu o sa se preteze la a pupa in *** pe aceste doua fosile (sa-mi fie cu iertare daca jignesc fosilele).
 nah, ca mi-am varsat si of-ul. am incredere in tinerii ce au deschis macar o carte ca pe viitor vor ajuta pentru o schimbare, preferabil in bine.
 
de asemenea imi cer scuze daca am jignit pe cineva, nu a fost scopul meu (cu exceptia celor doua "fosile")
 
o zi frumoasa tuturor, si cu o politica cat mai "curata" (suna ciudat asta, aproape utopic).

Iun 25 2008

dor de momentele magice

 dupa cum bine stiti deja, eu am cantat o buna bucata de vreme in Corul de Copii Radio (sa tot fie vreo 8 ani). de trei ori pe saptamana ma urcam in 168 si porneam spre Radio, unde erau repetitiile, si in vacante chiar si zilnic.
 sacrificii au fost destule, dar satisfactiile de sute de ori mai mari: faptul ca la 13 ani si jumatate am ajuns in SUA pe munca mea a insemnat enorm pentru m ine.
 in perioada asta de vreo 2 ani devin mereu melancolica, pentru ca asta era marcata ca perioada "Brive", sau locul care in timp mi-a devenit casa de vacanta.
 Este vorba de un festival international de muzica simfonica, la care noi eram invitati ca ciresica de pe tort (in general singurul cor ). faptul ca vedem copii mai mici decat instrumentele pe care le carau cum se luptau sa le faca sa scaoata sunete placute auzului era impresionant. cand vedeai oameni de toate nationalitatile posibile cum cantau sub bagheta unui singur dirijor, intr-o sincronizare, sperantele ca intr-o zi vom trai in pace cu totii cresteau direct proportional cu emotia.
 un moment istoric pentru mine a fost atunci cand 13 piane cantau la unison tema din fantoma de la opera, era foarte greu sa pici pe masua cu cel de langa tine, mai ales cu inca 24 de alti copii (pt ca erau cate 2 la pian).
 asa m-am indraostit eu de muzica simfonica.
 acum doi ani pe vremea aceasta repetam intens repertriul de turneu pentru ultima plecare in Brive-la-Gaillarde, Franta pentru festivalul Orchestrades Unierselles.
 
si stiu ca am mai postat odata acesta poza, dar nu am apucat sa spun ce simblizeaza.
 aici e doar o bucatica de cor (lotul de turneu), care dupa un pranz bun, s-a gandit sa multumeasca printr-un catecel (sau mai multe) si sa-i bucure si pe ceilalti participanti (si datorita faptului ca "instrumentul" nostru era mai usor de carat :P ).
 
mi-e dor

Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X