Mai 16 2008

dezamagire, manipulare sau obsesie?

  Exista unele momente in care am senzatia ca sunt aproape singura pe lume, iar sentimentul asta nu e prea placut.
 Eram tare fericta pentru ca familia mea imi dadea libertate de alegere in ceea ce priveste viitorul meu, pana cand unul din parintii mei a facut o fixatie pentru un anumit loc de munca, mai bine zis o institutie unde ea isi doreste mult de tot sa ajung, poate nu e singura, adca normal ca imi doresc si eu, dar sunt si constienta ca inca nu am experienta destul pentru a face un asemenea pas in cariera, pentru Dumnezeu, nici macar 1 an de experienta nu am in "campul muncii", cu toate acestea m-am lasat dusa de val, si nagandind rational m-am apucat sa completez formularul.
 a iesit…sa spunem doar ca nu a fost tocmai ok, poate ca nu am luat lucrurile chiar asa in serios. la unele parti, cum ar fi flexibility si team spirit aveam ce sa scriu, chiar mult, dar alte criterii cum ar fi "entrepreneurship" nu aveam absolut nimic, erau lucruri de care nu m-am mai lovit pana acum.
 Apoi banuiesc ca oricine a experimentat macar odata senzatia aceea, atunci cand ti se explica ceva dificil ai senzatia ca-l intelegi din prima si deja iti vin in minte cel putin 10 exemple, dar cand vine momentul de asezat in fata monitorului si sa te apuci de scris, mintea iti devin un cd blank, de parca activitatea intensa de cateva minute in urma a fost o iluzie, ei ine asa am patit si eu.
 Azi sunt in " doliu " intelectual si ca un student ce se respecat am ramas doar cu zece mii in buzunar ( f naspa), dar am sa revin cu inteligenta artificiala (cel putin aparenta) datorita noilor mei ochelari (motivul pentru care mi-au secat finantele), pe care am sa-i ridic astazi .
 In final ar trebui sa zic ca intr-un fel e mai bine asa, pentru ca imi iubesc actualul loc de munca si pt ca daca as fi avut norocul sa intru in echipa respectiva nu as mai fi avut timp de facultate, compromis pe care nu vreau sa-l fac sub nicio forma.
 Zi frumoasa va doresc (eu am dat drumul la centrala, pentru ca de cand e mama suparata pe mine parca a scazut temperatura in casa cu cel putin 10 grade, brrrr)

Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X