Apr 18 2008

Marilyn Monroe

  hoinarind prin pagini necunoscute de internet am dat peste mai multe citate ale lui Marilyn Monroe si m-am gandit sa le impartasesc si cu voi pe cele care mi s-au parut mai interesante:
  • Hollywood is a place where they’ll pay you a thousand dollars for a kiss and fifty cents for your soul.
  •  Everyone’s just laughing at me. I hate it. Big breasts, big ass , big deal, Can’t I be anything else ? Gee, how long can you be sexy?
  • Before marriage, a girl has to make love to a man to hold him. After marriage, she has to hold him to make love to him.
  •  I’ve been on a calendar, but never on time.
  •  I’ve often stood silent at a party for hours listening to my movie idols turn into dull and little people.
  •  1956 interview about her childhood: Looking back, I guess I used to play-act all the time. For one thing, it meant I could live in a more interesting world than the one around me.
  •  About Marilyn Monroe, by her ex-husband, Arthur Miller: To have survived, she would have had to be either more cynical or even further from reality than she was. Instead, she was a poet on a street corner trying to recite to a crowd pulling at her clothes.
  • If I play a stupid girl and ask a stupid question I’ve got to follow it through. What am I supposed to do – look intelligent?
  • The body is meant to be seen, not all covered up.
  • An actress is not a machine, but they treat you like a machine. A money machine.

Acestea sunt doar cateva citate, sper sa revin si cu alte vedete.


Apr 4 2008

O zi din viata presedintelui Tufis

 

  8:00 – suna alarma de dimineatza "shit, iar ma suna Monica, desi i-am zis sa nu mamai sune acasa , sa nu patesc si eu ca Bill."
 
8:05 – isi da seama ca era doar alarma dupa ce reuseste sa inteleaga ce scria pe ecranul telefonului
 
8:10- da drumul tv-ului pe muzica country
 
8:30 – unul din consilieri bate la usa, apoi intra: "Domnule Presedinte.." -"Tata, dar cand a intrat?O, da, uitasem.. ce e consilier?" ; -"Domnule, astazi plecam spre Summit-ul NATO din Romania, plecam in jurul orei 10, dupa cum stiti trebuie sa fim acolo la ora 18:00…" ; – desigur, dar mai intai as vrea sa-mi aduci o vrajitoare, am avut un vis tare ciudat…si nu vreau comentarii!"
 
9:00- micul dejun, intre boua linguri de cereale cu lapte, casa se faca mare si destept, se scobeste in nas, si neavand unde sa puna un mare "muc" il scutura si pica in lapte "Nu-i problema..merge, facem anticorpi"
 
10:00 – imbarcarea in avion, cu vrajitoarea dupa noi, se pare ca presedintele nu a scapat inca de vis.
 
12:00 – dupa 3 jocuri pierdute, ii da atentie si vrajitoarei care bause 3 cafele incercand sa-si afle viitorul. Expresia de "inteligenta sclipitoare"a presedintelui o impresioneaza placut pe vrajitoarea de origine rroma , care afiseaza un zambet peste gandul ca-l va cam jupui.
 
13:00 – dupa ce se uita putin in gol, presedintele incepe sa povesteasca visul amestecat cu putin Bin Laden, gratare prin Texas si o oglinda care-i arata o maimutza.
 
14:50 – presedintele Tufis, termina de povestit si vrajitoare se trezeste brusc (primind un cot de la unul din oamenii de paza). Spune ca a avut o viziune si ca presedintele a fost maimuta intr-o viata anterioara …se mai gandeste putin si declara ca Tufis si visul sau sunt dovezi ale faptului ca e tragem din maimutza.
 
16:00 – Tufis incearca sa aprinda gratarul in avion, dar este oprit curand, pentru ca din cauza fumului alarma de incendiu a pornit si la fel si apa "din gaurelele alea mici din tavan"
 
16:10 – dupa minute de contemplare a instrumentelor decide ca "gaurelele cu apa au simtit ele ca nu am facut dus de dimineatza si nu m-au lasat sa scap"
 
17:00 – dupa ce toate au revenit la normal, presedintelui ii este adusa o mare friptura ca dejun intarziat.
 
18:00 – aterizare pe Otopeni "in capitala Romaniei, Buda-Pesta"
 
18:30 – dupa ce am urcat in "casa mobila" n indreptam spre oras. masina ia prima groapa, in plin. Tufis se sperie si striga: -"    Oh, my God! They’re bombing us!The terr’ists", soferul, calm raspunde: -"No sir, just the Romanian way of saying welcome. Sort of a trademark for them."
 
 19:40 – Masina ajunge la restaurant pentru intalnirea cu alti oficiali.
 
20:00 – Discutiile sunt in toi, expresia de maimuta chinuita de singurul neuron ce se zbate ca intr-o lupta pe viata si pe moarte, contrasteaza puternic cu fetele celor care discuta insufletiti problemele internationale si solutiile posibile.
 
21:30 – "plecam cu casa mobila la hotelul din seara asta."
 
22:00 – "ne-am cazat, hmm, o mare pata pe covor, TV cu doar 4 canale, Mancare in Mini-bar cu termen de expirare depasit, damn, I feel just like home."
 
22:30 – presedintele Tufis, se baga in pat, aprinde lampa si cu cea mai inteligenta expresie pe care si-o poate alcatui ia ziarul in limba romana il intoarce invers si incepe sa citeasca evenimentele zile trecute.

Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X