Feb 28 2008

rustic…de primavara

 
 
asta pentru primavara care e pe vine
 
 
un pic de roua, sa fim fresh
 
 
picaturi….drops of clear and sweet water
 
 
 
 

Feb 17 2008

o dragoste mai neobisnuita

  maya s-a nascut intr-un labirint. parintii ei au disparut cand ea era inca un copil.
 
 acum era adolescenta, scopul ei era sa gasesca iesirea din labirint.citise cu un numar de ani inainte intr-o carte veche si prafuita ca pentru a iesi dintr-un labirint trebuie sa cotesi dreapta la fiecare bifurcare, maya respactand regulie cu strictete mereu a respectat si aceasta regula, dar anii treceau, iar iesirea nu era de gasit.
 
 
 
 intr-o zi, in timp ce maya se lupta ca de obicei cu labirintul, o frunza s-a despins si a fost dusa de vant. a fost dragoste la prima vedere, fermecata ea a urma frunza oriunde zbura si fara sa-si dea seama aceasta a condus-o in centrul labirintului, unde era poarta de scapare.
 
 concluzie: in viata  regulile nu iti ofera rezolvarea la toate problemele, trebuie doar sa-ti urmezi inima… 
 
 

Feb 17 2008

viata ca matematica

 In ultimele zile am trecut prin ami multe furtuni sufletesti, iar concluzia la care am ajuns este ca viata este foarte matematica. totul este o serie de adunari, scaderi , inmultiri si mai ales impartiri.
 
 adunam atunci cand intalnim prieteni noi, adunam fiecare secunda ajunsa amintire….
 
 scadem fiecare secunda traita, din timpul pe care il mai avem de petrecut aici, scadem fiecare persoana pierduta, fiecare sentiment ratacit…
 
  inmultim de fiecare data cand se mai naste un suflet, cand avem parte de mai multe bucurii deodata, cand ii avem pe toti cei dragi langa noi…
 
 impartirile…astea sunt cel mai des intalnite, cele mai greu de facut, pentru ca ai doar o sansa sa nu-ti dea cu virgula…impartirile se fac tot timpul, iti imparti timpul intre serviciu, familie, iubit/iubita si prieteni, acest ar fi cazul cel mai des intalnit. din pacate in cazul in care imnultirea nu se face corect, persoane dragi tie ar putea sa sufere, sau chiar mai rau, sa suferi/pierzi tu.
 
 In concluzie viata numai usoara nu este si pentru a avea succes si a fi fericit trebuie sa te dovedesti a fi un matematician bun…al inimilor…
  

Feb 9 2008

rugaminte!!!

 
   Nu radeti ca unii chiar au asemenea probleme =)))
 
 

 


Feb 1 2008

visand….

 

 
  azi m-am trezit oareum confuza din cauza ultimului vis asa ca m-am gandit sa analizez mai mult aceasta lume ascunsa.
 
 
 
  pentru inceput sunt unele vise, oarecum obisnuite, alb-negru,fara prea multe detalii, cu o tenta omniscienta, mai exact tu stii cam tot ce se intampla, apar prieteni, rude, locuri familiare  in viata reala , dar aici sunt complet schimbate, aici ramand doar amintirea  din ce au fost.
 
 apoi mai sunt si visele "reale", care pe mine ma pun serios pe ganduri. aceste vise  colorate, detaliate si spre deosebire de cele normale, totul se vede prin ochii celui care  viseaza , exact ca in viata reala, trairile, sentimentele sunt foarte puternice. aici personajele arat exact asa cum sunt si in realitate.
 
 
 
 candva, o preitena mi-a spus ca visele sunt reale si atunci cand visezi, de fapt  accesezi o lume paralela, in care toate lucrurile acelea chiar se intampla. atunci mi-a venit sa greu sa cred asta, pentru ca desi mi-as fi dorit, simtul realitatii ma tragea putenic de urechi. cu toate astea, azi mi-am pus din nou problema asta si a parut mult mai tangibila….
 
 
  

Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X